Смертельний вибух гранати в Києві: поліція показала відео і нові фото
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельний вибух гранати в Києві: поліція показала відео і нові фото

Смертельний вибух гранати в Києві: поліція показала відео і нові фото
Джерело:  online.ua

У поліції Києва розслідують  смертельний вибух гранати, імовірно, Ф1, який стався в Києві в Дарницькому районі в ніч на 13 жовтня.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в місті Києві.


«Повідомлення про вибух на проспекті Бажана надійшло до чергової частини Дарницького управління поліції в 1:34. Правоохоронці, які перші прибули за викликом, обстежили територію і виявили чоловіка на металевій рампі біля дверей пекарні», - сказано в повідомленні.


Правоохоронці виявили на тілі у загиблого чоловіка множинні рвані рани.


«У речах, які перебували поруч, поліцейські виявили документи, тому швидко встановили його особу. Це - 24-річний уродженець Черкаської області. Крім інших речових доказів, правоохоронці вилучили чеку, пластикову пробку від корпусу гранати Ф-1, металевий балон з дрібнозернистої речовиною рожевого і коричневого кольорів, яке нагадує піротехнічну суміш, деформовані металеві осколки і важіль запалу УЗРГМ-2», - відзначають в поліції.


Згідно зі свідченнями свідка, що проходив повз, який чув вибух, він не бачив нікого поруч з місцем НП.


В даний час правоохоронцям відомо, що загиблий з 2014 році оголошений в розшук у Дніпропетровській області як дезертир.


Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.



Як повідомляв ONLINE.UA,  через вибух гранати біля сільського клубу в Чернігівській області 9 жовтня були поранені три людини. Поліція з'ясовує обставини того, що сталося.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?