Смертельний вибух у Львові: Садовий повідомив цікаві деталі
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельний вибух у Львові: Садовий повідомив цікаві деталі

Смертельний вибух у Львові: Садовий повідомив цікаві деталі
Джерело:  online.ua

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що  33-річний чоловік, який загинув в результаті вибуху в квартирі у Львові, займався збором боєприпасів і зберігав їх вдома.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на коментар Садового "112 Україна".


За словами мера Львова, загрози для мешканців будинку немає, незабаром вони зможуть повернутися в свої квартири.


"Загрози для будинку немає ... Зараз працюють слідчі, вони повинні дослідити причину вибуху ... Я думаю, що це військова амуніція або граната, тому що цей чоловік (загиблий - Ред.) мав схильність до збору подібних артефактів", - зазначив мер.


"Зараз наше завдання - щоб життєдіяльність цього будинку було відновлено, як раніше. Люди вийшли на вулицю частково, але я думаю, що не буде ніяких проблем, вони зможуть ночувати в своїх квартирах, а ми разом з ДСНС і поліцією зараз будемо опрацьовувати можливість, щоб якомога оперативніше відновити електропостачання даного будинку", - додав градоначальник.


Садовий також заявив, що має намір прибути на місце інциденту, в теперішній же час там працюють профільні служби.


"Загрози для жителів і дома немає. Пошкоджено перекриття в будинку, це не становить небезпеки для самого будинку, це висновок експертизи, яку я маю на дану хвилину", - резюмував Садовий.


Як повідомляв ONLINE.UA,  у військового полігону в Хмельницькому знайшли тіло 29-річного поліцейського з ушкодженнями, схожими на наслідки вибуху.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?