Смертельний вибух в Києві: з'явилися шокуючі подробиці і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельний вибух в Києві: з'явилися шокуючі подробиці і відео

Смертельний вибух в Києві: з'явилися шокуючі подробиці і відео
Джерело:  online.ua

Увечері 16 листопада в одному з гуртожитків Києва прогримів потужний вибух, внаслідок якого загинули дві людини. Причиною трагедії стала детонація гранати. За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею "Умисне вбивство". Поліція розкрила поднобності вибуху і опублікувала фото та відео з місця події, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіціі.

Повідомляється, що вибух стався в гуртожитку на вулиці Карла Маркса в Деснянському районі Києва. В результаті загинули двоє чоловіків. Поліцейські встановили особи загиблих. Обом чоловікам до 30 років, родом вони не з Києва, але проживали в столиці. Один з них працював охоронцем, другий - на будівництві.

Відомо, що один з чоловіків загинув на місці події. Другого готували до госпіталізації, але пізніше він помер.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кількість постраждалих під час нові вибухи боєприпасів в Балаклії, які відбулися 15 листопада, зросла до семи осіб- двоє військових загинули, п'ятеро отримали поранення різного ступеня тяжкості. Один з постраждалих військових перебуває у важкому стані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?