Смертельний вибух в Одесі: з'явилося відео з місця трагедії
Категорія
Події
Дата публікації

Смертельний вибух в Одесі: з'явилося відео з місця трагедії

Смертельний вибух в Одесі: з'явилося відео з місця трагедії
Джерело:  YouTube

В мережі опубліковано відео з місця  вибуху приватного будинку в Одесі, внаслідок якого загинуло двоє людей.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполиции в Одеській області.
Дзвінок з повідомленням про вибух і пожежу в будинку по вулиці Геллера екстрені служби отримали в 00:55. На місце події були відправлені слідчо-оперативна група, експерти-кінологи.
Як повідомили у поліції, після ліквідації пожежі було виявлено "два чоловічих тіла - 67-річного власника будинку та квартиранта – учасника АТО, громадянина однієї з сусідніх держав".


Читайте також: Вибух у центрі Донецька: з'явилося нове фото і подробиці

За попередніми висновками експертів, в будинку були порушені вимоги пожежної безпеки, виник витік газу, і стався вибух газового котла.
Під час розбору завалів експерти помітили ознаки того, що вибух міг статися не з-за витоку газу, а від застосування вибухівки.
В даний час поліція продовжує встановлювати обставини трагедії.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  одеські журналісти повідомили, що вибух стався у будинку, котрий знімали колишні добровольці-АТОшники, а на місці трагедії були знайдені гранати, з яких намагалися вийняти вибухівку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?