Смерті від "Бояришника" в Росії: кількість жертв зростає, з'явився цікавий момент
Категорія
Світ
Дата публікації

Смерті від "Бояришника" в Росії: кількість жертв зростає, з'явився цікавий момент

Смерті від "Бояришника" в Росії: кількість жертв зростає, з'явився цікавий момент
Джерело:  L!fe #шоу

Унаслідок масового отруєння алкогольним лосьйоном "Бояришник" в Іркутську загинули вже 74 людини, загальне число потерпілих склало 122 особи.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Life.ru.
"Зараз на лікуванні перебувають 31 осіб, їх стан варіюється від крайнього ступеня до середнього ступеня тяжкості. Дев'ять осіб вже виписано, вісім покинули лікувальні установи самостійно, відмовившись від медичної допомоги", - розповіла прес-секретар регіонального МОЗ Тетяна Шкурська.
Перший випадок отруєння, імовірно, метиловим спиртом, зафіксований в російському місті Братськ. Потерпілого госпіталізовано.
Читайте також: Ро сія образилася на українського дипломата через жарти про "Бояришник"
Крім того, як пише Інтерфакс, представник Ленінського райсуду Іркутська розповів, що серед затриманих у справі про масове отруєння сурогатним алкоголем немає виробників "Бояришника".
"Серед затриманих - власники кіосків, які торгували спиртовмісною рідиною, продавці - в основному жінки з дітьми, не судимі раніше, є навіть водії. Немає жодного виробника", - сказав він, уточнивши, що серед затриманих є вихідці з Азербайджану, які в суді запросили перекладачів.
Загалом у справі про масове отруєння жителів Іркутська затримано 13 індивідуальних підприємців і їх помічників. Деякі з них відправлені під домашній арешт.
Як повідомляв ONLINE.UA, російські медики розповіли, що частина людей, які загинули після вживання спиртовмісної настоянки "Бояришник" в Іркутській області, отруїлися не метанолом, а іншою невідомою отрутою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?