Смерті від "Бояришника" в Росії: названа велика проблема Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Смерті від "Бояришника" в Росії: названа велика проблема Путіна

Смерті від "Бояришника" в Росії: названа велика проблема Путіна

Російський музикант, журналіст Денис Третьяков вважає, що для президента Росії Володимира Путіна стане проблемою, якщо доведеться оголошувати національну жалобу за жителями Іркутська, які отруїлися концентратом для ванн "Бояришник".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook музиканта.
"Найбридкіше в історії з «Бояришником» те, що місцеве МВС занижує статистику загиблих. Лікарі говорять уже про 53 смерті, а офіційні цифри все ще 26. В Іркутській області оголошено жалобу, але люди в лікарнях все ще вмирають. І всі розуміють, якщо число смертей досягне 60, потрібно оголошувати національний траур. Уявляєте, як це - президенту країни оголосити національний траур по алкашах? Скріпи лопнуть", - написав Третьяков.
Читайте також: Ма сове отруєння алкоголем в Росії дійшло до Кремля
Користувачі мережі коментують подію в Іркутську.

Олена Романова: "А компенсації сім'ям загиблих будуть? Це було б цікаво..."
Vlad Pironko: "Премію Дарвіна розподілять на всіх".
Vlad Kolesnikov: "Людей, які не хочуть жити, не врятуєш".
Леонід Пучінін: "Найдивніше - відсутність подиву, що люди п'ють піну для ванни. При чому тут глід?"
Як повідомляв ONLINE.UA, російський опозиціонер Олексій Навальний вважає, що в масових смертях від алкоголю в Росії замішані спецслужби президента Росії Володимира Путіна, які "кришують" бізнес по реалізації алкоголю в аптечних засобах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?