Смертність від коронавірусу: МОЗ розкрило статистику про Україну
Категорія
Україна
Дата публікації

Смертність від коронавірусу: МОЗ розкрило статистику про Україну

Смертність від коронавірусу: МОЗ розкрило статистику про Україну
Джерело:  online.ua

Головний санітарний лікар Віктор Ляшко оголосив, що смертність від COVID-19 в Україні становить 3,1%. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на брифінг посадовця у п'ятницю, 10 квітня.

За його словами, ситуація зі смертністю різниться поміж країнами.

"Загальна тенденція зростання показника летальності від коронавірусної хвороби відбувається по всьому світу. Зараз він становить 6 %. На початку спалаху пандемії цей показник не сягав 3%. Найменші показники летальності ми маємо в Південній Кореї - 2% і Німеччині - 2,1%. Україна сьогодні має 3,1% летальності від коронавірусу. Але серед інших країн реєструється і 10 %, і 12%", - пояснив Ляшко.

Головний санлікар додав, протягом останньої доби на території країни зафіксували 12 смертей від коронавірусу. Станом на ранок 10 квітня в Україні виявили вже 2 203 випадки інфекції. Загальний лічильник смертей досяг 69. Ще група з 61 українців одужали.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно у Центрі громадського здоров'я МОЗ оголосили, хто поперед усе входить до групи ризику у період епідемії COVID-19. Хто найчастіше помирає від нової інфекції — в окремому матеріалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?