Смешко розповів, чи підтримає Порошенко в другому турі
Категорія
Політика
Дата публікації

Смешко розповів, чи підтримає Порошенко в другому турі

Смешко розповів, чи підтримає Порошенко в другому турі
Джерело:  online.ua

Колишній кандидат у президенти і екс-голова СБУ Ігор Смешко заявив, що він і його політсила "Сила і честь" не будуть підтримувати діючого президента Петра Порошенка у другому турі виборів. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає ONLINE.UA.

"Діючу політичну владу в особі Петра Порошенка ми не підтримували і не збираємося підтримувати і у другому турі виборів президента. Вважаємо, що Петро Порошенко, який не виправдав надії мільйонів українців і зганьбив ідеали Майдану, має піти в історію. На жаль, не героєм", - написав він.

Окрім того, Смешко висловився щодо шоумена Володимира Зеленського.

"Відверто відповідаю: знаю лише талановитого актора Зеленського. Маю людську симпатію до його таланту. Політика, державника, фахівця в системних державних органах управління Зеленського не знаю. Тому ще раз нагадую старе добре англійське правило голосування при демократії: "На перших виборах голосуй серцем і розумом, а на вирішальному етапі виборів – по обставинах. За найменше зло проти вашої батьківщині і вашої сім'ї", - написав він.

Як повідомляв ONLINE.UA,  у заяві голови делегації Європарламенту із спостереження за виборами Даріуша Росаті зазначається, що перший тур президентських виборів в Україні був конкурентним,  а голосування проходило у доволі складній ситуації, зокрема, через те, що відбувається в Криму та в східних регіонах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?