Смілива російська ведуча підсікла Путіна-"друга тварин": опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Смілива російська ведуча підсікла Путіна-"друга тварин": опубліковано відео

Смілива російська ведуча підсікла Путіна-"друга тварин": опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російська ведуча Марія Лондон різко розкритикувала політику президента РФ Володимира Путіна по відношенню до тварин, при якій в Росії законодавчо не передбачено справедливого покарання за жорстоке поводження з тваринами.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


Ведуча нагадала історію про двох 17-річних студенток з Хабаровська, які вбили безліч тварин і погрожували ножем одній людині, за що отримали покарання у два місяці ув'язнення і місяць, 28 днів.


"Що на тлі виборів в Америці звірства тварі з Хабаровська, що вбивала тварин? ЗМІ забули, а люди - ні. На рахунку двох 17-річних студенток більше десятка вбивств тварин і напад з ножем на бомжа. ЗМІ з'ясували, що 17-річні шкуродерки мали відношення до сатанинської церкви, яка пропагує криваві жертвопринесення. На людей діточки перейшли. З таким-то набором, і все ще не під вартою. У будь-якій цивілізованій країні вони отримали б суворе покарання. В Канаді це карається штрафом до 60 тис канадських доларів або тюремним ув'язненням на термін до п'яти років. В Ірландії до семи років, в Швейцарії до десяти. А в головній обителі зла Америці шкуродера з Х'юстона засудили до 50-ти років ув'язнення", - підкреслила ведуча.


Читайте також: Російська авіакомпанія вбила собаку: в мережі хвиля гніву


"На дикому Заході тварина вважаються живою і відчуваючою істотою, у нас - майном. Житель Челябінська викинув з вікна двох кішок, житель Новосибірська - з четвертого поверху собаку. У Волгограді одна сім'я більше десяти років харчується кішками і собаками, а правоохоронців цей факт не цікавить. В Барнаулі школярі забили цуценя до смерті, граючи їм в футбол, в Уфі школярі намагалися оскальпував живе цуценя", - продовжила вона.


"Це що ж у нас за духовні скріпи? Де правосуддя, де влада? Історія в Хабаровську стала останньою краплею, майже в 100 містах Росії пройшли мітинги з вимогою посилити статтю про жорстоке поводження з тваринами і знизити вік притягнення до кримінальної відповідальності за подібні злочини" , - додала ведуча.


"Ось же і президент як би відреагував, що не поділяє актів жорстокості над тваринами і абсолютно поділяє думку тих, хто виступає проти. Хто б сумнівався. З стерхами літає, тигрів рятує, собак повна хата. Ну так в чому проблема? Країна у нас в ручному режимі. один рух правою! У нас Рада федерації з півпинка по 160 законів в день приймає. Що заважає прийняти ще один, щоб знахабнілі по**нки сіли всерйоз і надовго?", - резюмувала Марія Лондон.



Як повідомляв ONLINE.UA, російський блогер Рустем Адагамов розповів, як  за два місяці роботи океанаріуму у Владивостоці загинуло 14 тварин, після чого керівництво запросило священнослужителів для освячення водойм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?