Смілива російська ведуча висміяла чиновників, які вже торгують Путіним: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Смілива російська ведуча висміяла чиновників, які вже торгують Путіним: опубліковано відео

Смілива російська ведуча висміяла чиновників, які вже торгують Путіним: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російська телеведуча Марія Лондон у своїй новій передачі пройшлася по російських чиновниках, які вже продають квитки на наради за участю президента РФ Володимира Путіна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube на каналі HTH4nsk.
«Грошей немає до такої міри, що вже з чиновників беруть мзду за зустріч з президентом. Квитки продають. Недешево», - говорить Марія Лондон.
«Екс-мер Воркути, президент союзу міст Заполяр'я і Крайньої Півночі, а також член громадської палати Ігор Шпектр заявив: «На кінець березня заплановано нараду з проблем Арктики за участю президента. Федеральне відомство настійно рекомендувало провести паралельно з президентською нарадою і з'їзд союзу арктичних міст, на яке повинні будуть приїхати всі мери. Правда, за участь в президентській нараді чиновникам доведеться заплатити. По 150 тисяч. Ось це розвод!» - продовжує ведуча.
Читайте також: С мілива російська ведуча катком пройшлася по гвардійцях Путіна, що вбивають дітей: опубліковано відео
«Квитки на президента. А він-то знає?» - іронізує Марія Лондон.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Марія Лондон в своїй черговій передачі висміяла особливо наближених до президента Росії Володимира Путіна лідера Чечні Рамзана Кадирова і одіозного російського байкера Олександра Залдостанова ("Хірурга").

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?