Смілива російська ведуча висміяла захист культури в РФ: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Смілива російська ведуча висміяла захист культури в РФ: з'явилося відео

Смілива російська ведуча висміяла захист культури в РФ: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Російська телеведуча Марія Лондон в своїй черговій передачі грунтовно посміялася над російською сучасною культурою і варварськими заборонами міністерства культури РФ.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео в YouTube, опубліковане на каналі Rossia Vpered.
«Кіно державне облажалося», - говорить Марія Лондон.
«У найбільш високобюджетному російському блокбастері «Вікінг» росіяни виглядають немитими варварами, а головна скрепа - князь Володимир - психічно неврівноваженим насильником», - продовжує ведуча.
Читайте також: См ілива російська ведуча катком пройшлася по гвардійцях Путіна, що вбиває дітей: опубліковано відео
«Громадська рада при Мінкультури, яку очолює, ви тільки вслухайтеся, виконавчий директор Всеросійського хорового товариства, Павло Пожигайло, виступив з ініціативою: законодавчо обмежити в Росії діяльність іноземних цирків», - також говорить Лондон.
«Пан Пожигайло прямо обурюється, цитую: «Чому ми захищаємо помідори і огірки, а культуру не захищаємо? Нам дуже важливо зберегти свою циркову школу, вона у нас унікальна, але конкурувати з «Дю Соллей» нереально через їх величезні бюджети».
За її словами, в російському Мінкульті пообіцяли захищати російські цирки нарівні зі сферою сільського господарства.
«Добре, що ще не додумалися за аналогією із захистом сільгосппродукції, чавити іноземних артистів бульдозерами», - іронізує телеведуча.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Марія Лондон жорстко пройшлася по закону, підписаному президентом Росії Володимиром Путіним, згідно з яким сім'ї з дітьми-інвалідами отримуватимуть допомогу в розмірі 807 рублів на місяць.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?