Смілива російська ведуча жорстко проїхалася по Моторолі і Кремлю: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Смілива російська ведуча жорстко проїхалася по Моторолі і Кремлю: з'явилося відео

Смілива російська ведуча жорстко проїхалася по Моторолі і Кремлю: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Російська ведуча Марія Лондон жорстко розкритикувала дії уряду Росії і  пропозицію перейменувати одну зі шкіл Санкт-Петербурга на честь вбитого бойовика ДНР Арсенія Мотороли Павлова.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане на YouTube.


"У Росії відкрили пам'ятник Джорджу Оруеллом. Де? Загалом, скрізь. Інтернет рясніє анекдотами на тему пам'ятників і підриваючих мозок назв вулиць і мостів. Пройду по Моторолівській, зверну на міст Кадирова і у Івана Грозного я постою в тіні", - сказала журналістка.


"Не вірила я в світові змови, але, дивлячись на те, що відбувається в Росії, я підозрюю себе в крайній близькості і істеричності. Весь тиждень переживала за  відкриття в Орлі пам'ятника Івану Грозному, того самого, що валив все на своєму шляху. Рідних дітей, онуків, дружин, знищував співгромадян, спустошував землю, узаконив опричнину. Як на мене, так садист-психопат, а ми йому, - пам'ятник. До цього сильно переживала за  міст Кадирова в Санкт-Петербурзі. Він же начебто закликав вбивати стільки росіян, скільки зможете, або я щось плутаю? Нині в зв'язку з  загибеллю Арсенія Павлова, більш відомого під позивним Моторола, депутат Мілонов пропонує назвати його ім'ям школу. Моторола, що народився в Ухті, ознаменував своє існування участю в контртерористичній операції в Чечні. Далі все менш романтично: робота мраморщиком-гранитчиком, що входить в послуги похоронних і, найчастіше, кримінальних організацій. Далі герой ДНР реалізував себе як екструдерщіка і мийником на автомийці. Саме там він викрав автомобіль, за що отримав термін. Куди подітися хлопцю з такою біографією? Можна повоювати на братській українській землі. Перекочувати з маргіналів в герої", - продовжила вона.


"Поки ми жахаємся з появи в Орлі з подачі їх високоінтелектуального, прости, Господи, губернатора пам'ятника Івану Грозному, масового бажання регіональних влад увічнити Сталіна, перейменувати школи, вулиці, мости Пітера в честь сумнівних особистостей, уряд просуває під шумок куди більш згубні для країни ініціативи", - підкреслила Марія Лондон.


"Жах не в пам'ятниках і назвах вулиць, жах в умах представників кабінету міністрів і депутатів Держдуми. Чверть витрат уряду має потрапити під гриф "цілком таємно", тобто ніхто, включаючи депутатів, не знатиме, куди йдуть наші гроші. Влада вирішила заощадити 55 мільярдів на сільських пенсіонерах. Ви орали в селі 30 років в надії на страхову пенсію? Розслабтеся, уряд вважає, що вам і так, без доплат, нормально. А може ви вірою і правдою служили вітчизні? Сюрприз: уряд має намір позбавити військових і силовиків пенсій за вислугою років. Ви вже поліпшили або збираєтеся поліпшити демографічну ситуацію в країні? Поквапилися, - уряд має намір скоротити витрати з охорони здоров'я матері і дитини, а також заморозити на три роки індексацію материнського капіталу. Дуже схоже на змову влади проти народу. А ми: пам'ятники, пам'ятники...", - підсумувала вона.


Відео: YouTube/HTH4nsk


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Марія Лондон заявляла, що уряд Росії страждає від недоумства і прикриває свої вчинки патріотизмом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?