Смілива ведуча пройшлася по російській владі, готовій стріляти в людей: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Смілива ведуча пройшлася по російській владі, готовій стріляти в людей: опубліковано відео

Смілива ведуча пройшлася по російській владі, готовій стріляти в людей: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Російський уряд страждає від недоумства, прикриває свої вчинки любов'ю до держави і патріотизмом.
Про це заявила новосибірська журналістка Марія Лондон в ефірі "До речі про погоду", повідомляє ONLINE.UA з посиланням на HTH4nsk.
"Ще в першій половині позаминулого століття великий романтик і публіцист Генріх Гейне зауважив, що в усі часи негідники намагалися маскувати свої мерзенні вчинки відданістю інтересам релігії, моральності і любові до батьківщини. Вам це нікого не нагадує?", - запитала Марія Лондон.
"Деменція. Або, простіше кажучи, слабоумство", - дала свій діагноз уряду Росії Марія Лондон.
При цьому деменція є придбаною формою слабоумства, яка характеризується розпадом психічних функцій, втратою засвоєних знань і навичок, утрудненням придбання нових.
"А як інакше пояснити нездорову активність парламентаріїв, які кожного дня погіршують життя власних виборців? Ну, хоч як крути, варіантів два: якщо з мізками у них все в порядку, то плювати вони хотіли на лекторат. Оскільки не сумніваються: вибори, - всього лише профанація, і антинародна ініціатива їм парламентську кар'єру не зіпсує", - розповіла журналістка.
"Взяти хоча б останній тиждень: Держдума прямо-таки запалювала. Прем'єр-міністра на гальмах спустила. Питань незручних з приводу дій уряду у депутатів не виникло, тобто все те, що діється в освіті, охороні здоров'я, соціальний захист і ЖКГ наших обранців влаштовує?", - додала Марія Лондон.
"От скажіть, нормальних людей хіба може влаштовувати, що Росія за рівнем життя пенсіонерів займає 78 місце в світі? З 91 місця. Попереду нас Непал, позаду, - Лаос. Це нормально? Деякі забули навіть, що лише місяць тому вимагали відставки Медведєва, і вимагали під це підписи росіян", - підкреслила телеведуча.
"Де зараз ці багатотисячні підписи? Тотальна забудькуватість, знову-таки, ознака недоумства", - зауважила Марія Лондон.
"Дивно виглядає і вибір депутатами уповноваженого з прав людини РФ. Нормальні представники інтересів народу можуть пустити на цю посаду генерал-майора МВС? Це ж як пустити козла в город", - зазначила журналістка.
"Але і цим наша Держдума не обмежилася. Депутати запропонували дозволити Нацгвардії стріляти в натовпі. Більш того, мають намір виключити цивільно-правову відповідальність для військовослужбовців Нацгвардії за шкоду, що завдана фізичним або юридичним особам, якщо вона завдана в законному порядку. Хто і як буде з'ясовувати законність дій Нацгвардії?", - поцікавилася телеведуча.


Як повідомляв ONLINE.UA, МВС Росії закуповує незвичайні засоби для розгону людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?