Сміливе звернення російського режисера до Путіна: в Україні дали жорсткий коментар
Категорія
Події
Дата публікації

Сміливе звернення російського режисера до Путіна: в Україні дали жорсткий коментар

Сміливе звернення російського режисера до Путіна: в Україні дали жорсткий коментар
Джерело:  online.ua

Кримськотатарський журналіст Айдер Муждабаєв різко прокоментував звернення російського режисера Олександра Сокурова на кінопремії "Ніка", який виступив на підтримку затриманих у Москві учасників антикорупційних мітингів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook відомого журналіста Айдера Муждабаєва.
«Виявляється, російські актори і режисери можуть боротися за права людини. Просто кримські татари для них не люди, а то б за них теж боролися. Але проблема в тому, що якщо ти не боровся за кримських татар, вважаючи їх не людьми, то тепер вже пізно боротися і за росіян. Їх теж не помилують. Адже вони теж не люди. Ви не помітили, що, переступивши через людей "другого сорту", ви самі стали людьми другого сорту? Ні? Ну, тоді ще трохи почекайте» , - Айдер Муждабаєв.






Читайте також

:

Не

вірте протестам в Росії: в мережі помітили два сумних моменти


Нагадаємо,

антикорупційні акції "Він нам не Дімон" пройшли 26 березня в 82 містах Росії

. У Москві поліція затримала всіх співробітників Фонду боротьби з корупцією, яким керує опозиціонер Олексій Навальний, за організацію трансляції акцій протесту проти корупції в Росії.


Згідно з матеріалами розслідування "Він вам не Дімон", оприлюдненого Фондом боротьби з корупцією опозиційного політика Олексія Навального, Медведєв контролює кілька благодійних фондів, на рахунки яких перераховано 70 млрд руб. Також у однокурсників прем'єр-міністра знайшли маєтки і яхти, якими користується Медведєв.


Як повідомляв ONLINE.UA,

відомий російський режисер Олександр Сокуров, виступаючи після отримання кінопремії "Ніка", висловився на підтримку українського режисера Олега Сенцова і затриманих в Москві учасників акції проти корупції

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?