Смішна пісня про безвіз з ЄС і Порошенка підірвала мережу: з'явилося відео
Категорія
Події
Дата публікації

Смішна пісня про безвіз з ЄС і Порошенка підірвала мережу: з'явилося відео

Смішна пісня про безвіз з ЄС і Порошенка підірвала мережу: з'явилося відео

У мережі з'явилося відео, в якому висміяли неодноазові обіцянки президента Петра Порошенка, що українці зможуть їздити в Європу без віз найближчим часом.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Телебачення Торонто.
"До цих пір не вирішили, що надягти на святкову вечірку? Ось вам ідея карнавального костюма від Телебачення Торонто. І новорічна пісенька на додачу", - йдеться в описі до ролика.
На відео відомий журналіст Майкл Щур танцює в костюмі Липецької фабрики Roshen під відому новорічну пісню "Свято наближається", в якій звучать слова: "У липні наближається, в серпні наближається, в жовтні наближається, в грудні наближається". Це натяк на обіцянки Порошенка, що Україна отримає безвіз з ЄС найближчим часом.
Читайте також: Укра їна отримає безвізовий режим через кілька тижнів - глава Єврокомісії
Користувачам соцмережі сподобалося відео про безвіз.
Taras Chelepis: "Це відео просто шикарне. Екзальтує міцно-міцно".
Khrystyna Solopova: "Я вже другу візу відкрила за той час, що безвізовий обіцяють".
Антон Ходза: "Нарешті пісня про безвіз в костюмі Липецької фабрики. Бінго!"


Як повідомляв ONLINE.UA, з сайту Європарламенту вирішили прибрати дату голосування щодо безвізового режиму для України, щоб не створювати "некоректні негативні очікування".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?