Смішно і шкода: соцмережі розвеселив новий випадок мракобісся в Росії
Категорія
Світ
Дата публікації

Смішно і шкода: соцмережі розвеселив новий випадок мракобісся в Росії

Смішно і шкода: соцмережі розвеселив новий випадок мракобісся в Росії
Джерело:  online.ua

Відомий російський блогер Рустем Адагамов вразив користувачів мережі черговим випадком мракобісся в Росії: за два місяці роботи океанаріуму на острові Російський у Владивостоці загинуло 14 тварин, в зв'язку з чим керівництво запросило священнослужителів для освячення водойм.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook блогера.


"Смішно і шкода - в цей нещасний океанаріум на о.Російський у Владивостоці зневірене керівництво притягло попів, щоб вони освятили водойми з тваринами, які там помирають від негідних умов утримання. Це сталося вже після того, як 1 листопада океанаріум припинив продаж квитків, пропрацювавши всього два місяці", - написав Адагамов.


"Лавочка закривається на невизначений термін. За час існування цього «науково-освітнього комплексу РАН» там загинуло ЧОТИРНАДЦЯТЬ тварин. Місцеві зоозахисники вже вимагають перепрофілювати океанаріум в торгово-розважальний центр з аквапарком, щоб припинити муки тварин", - додав блогер.


Така історія викликала бурхливу реакцію користувачів мережі, багато хто почав обурюватися щодо того, що в Росії навіть для тварин зробили в'язницю.


Читайте також: Напівголій українській зірці запропонували захищати тварин в Росії: з'явилося фото


Oleg Nudny: "Морські тварини повинні жити в морі! Та й всі інші включаючи людей, повинні жити на волі! ".


Nataliya Kovalchuk: "За що Раша не береться - там смерть. Прям прокляття якесь, а не країна".


Galina Cukerman: "Так і не знаю, чим закінчилася історія з морськими касатками в Москві кілька років тому - яких привезли і тримали в цистернах з брудною водою..."


Alexander Cherkesov: "Дуже ж хотіли в СРСР - отримуйте".


Юрій Брусанов: "Ось нафіга він потрібен в цій дірі? Вибачте мене, далекосхідники. Океанаріуми всюди живуть за рахунок трафіку плюс спонсори. Трохи бюджет підкидає. Інакше розорення. У цей час в столиці нічого схожого за розміром досі не побудували".


Aleksey Pol: "Кажуть, там на їжі економлять, і тварин годують справжніми просрочнимі відходами. Ніяке освячення тут не допоможе, якщо не навести порядок на кухні. Попам скільки заплатили за ритуал, цікаво?"


Alexei Belik: "Ну ще б в Арктиці побудували. Туристів просто відбою не буде. Якість прийняття рішень просто нульове - якщо судити, зрозуміло, з точки зору доцільності для економіки країни, а не особистої кишені кількох чиновників. Хто поїде в здоровому глузді в таку даль для розваги? ".


Pavel Berzkalns: "Росіяни навіть з океанаріуму гулаг зробили".


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  авіакомпанія РФ "Аерофлот" на смерть заморозила в багажному відсіку собаку одного зі своїх пасажирів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?