СММ ОБСЄ дізналася про підступні плани бойовиків на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

СММ ОБСЄ дізналася про підступні плани бойовиків на Донбасі

СММ ОБСЄ дізналася про підступні плани бойовиків на Донбасі
Джерело:  online.ua

В СММ повідомляють, що ватажки бойовиків наказали збивати безпілотні літальні апарати Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі, передає ONLINE.UA.

Так, в звіті зазначається, що 20 січня, намагаючись запустити міні-БПЛА поблизу непідконтрольного Києву н. п. Софіївка (60 км на захід від Луганська), члени патруля СММ втратили з ним зв’язок.

"Перебуваючи там, спостерігачі бачили, як прибула вантажівка з номерними знаками військового типу з двома озброєними членами збройних формувань на борту. Один із них вийшов з вантажівки та повідомив спостерігачам про те, що згідно з вказівками, отриманими від його командирів, якщо хтось із членів збройних формувань побачить БПЛА СММ у польоті, він буде збитий. Після цього патруль залишив цей район", – сказано в повідомленні.

 Як відомо, нещодавно, здійснюючи політ поблизу підконтрольного Україні н. п. Новгородське (35 км на північ від Донецька) та непідконтрольного уряду н. п. Іловайськ (30 км на південний схід від Донецька), БПЛА місії дальнього радіуса дії "тимчасово втрачав сигнал GPS, за оцінкою, через глушіння".

Як повідомляв ONLINE.UA, голова ОБСЄ Мирослав Лайчак після свого офіційного візиту в якості глави організації в Україні заявив, що шокований умовами життя людей біля лінії зіткнення на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?