Снайпер ДНР встановила зв'язок між мавпами і прихильниками "Новоросії": опубліковано фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Снайпер ДНР встановила зв'язок між мавпами і прихильниками "Новоросії": опубліковано фото

Снайпер ДНР встановила зв'язок між мавпами і прихильниками "Новоросії": опубліковано фото
Джерело:  online.ua

У ДНР оголосили про нагородження колишньої студентки Маріупольського державного університету Анни Ціоненко, яка стала снайпером бойовиків і написала роботу "Протоноворосс: от презренной обезьяны до гражданина республики".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на інформацію з сепаратистських сайтів.
"Анна Ціоненко закінчила навчання в Маріупольському державному університеті за спеціальністю "Правознавство" і повернулася в Донецьку Народну Республіку. Зараз вона щасливо живе в цивільному шлюбі зі справжнім воїном-захисником рідної землі", - йдеться в повідомленні «міністерства науки» ДНР.
Тим часом, за даними прес-служби Маріупольського університету, Ціоненко вчилася в цьому ВНЗ півтора року, потім кинула навчання і диплома бакалавра не отримала. Також уточнюється, що на навчання вона була зарахована в 2014 році, а заяву про звільнення написала в січні 2016 року, передає 0629.ua.
У базі даних про сепаратистів центру «Миротворець» дівчина числиться як снайпер.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше український воїн розповів про один із найбільших боїв в зоні АТО.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Для вихідців з Донбасу сепарський полон був майже рівнозначний смерті - боєць АТО з Донецька.






Фото: 0629.ua

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?