Снайпер ВСУ: ДО приїзду Турчинова на Донбас бійцям трактором вирили окопи
Категорія
Події
Дата публікації

Снайпер ВСУ: ДО приїзду Турчинова на Донбас бійцям трактором вирили окопи

Снайпер ВСУ: ДО приїзду Турчинова на Донбас бійцям трактором вирили окопи
Джерело:  online.ua

До приїзду секретаря РНБО Олександра Турчинова на передову в зону АТО на Донбасі з допомогою трактора були спеціально вириті "показові" окопи.
Про це в інтерв'ю ONLINE.UA розповів український снайпер з позивним "Скат".
"Пам'ятаєте, коли він Дослідне (передмістя Донецька, одна з найгарячіших точок АТО – Ред.) приїжджав? Вони ж все це понавили і побудували до його приїзду. Це хохма була", - повідомив він.
За словами бійця, "показові" окопи були вириті "в такому місці, що незрозуміло, навіщо воно потрібно, але вирили красиво — трактором".
Читайте також: Кіборги, яких не можна вбити: боєць АТО весело пояснив знаменитий фейк ДНР
"А ось там, де реально бої йдуть — там трактор ніколи рити не буде. Туди техніку просто ніхто не пустить. Тому що "сепари", як тільки чують звук будь-якої техніки — відразу починають збуджуватися та насипати. Тому на нулі все риється вручну", - заявив снайпер.
Також він розповів, що українські піхотинці "починають закопуватися лежачи".
"Колоди поповзом хлопці тягають, розбираючи свої старі бліндажі, просуваючись вперед, волоком, на морозі це все накривається... А вночі ще чергові групи організовують, тому що основна жесть вночі починається. І ось, вони всю ніч або відбивають атаки, або перестрілюються", - резюмував він.
Більше читайте в інтерв'ю на ONLINE.UA - Снайпер АТО: Російська пропаганда так вправна, що дивишся — і готовий сам себе знищити.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?