Сніг і морози в Україні: названі дороги, де все ще складно проїхати
Категорія
Події
Дата публікації

Сніг і морози в Україні: названі дороги, де все ще складно проїхати

Сніг і морози в Україні: названі дороги, де все ще складно проїхати
Джерело:  online.ua

Рух на дорогах Одеса-Рені та Одеса-Кучурган залишається обмеженим через погодні умови, також обмежено рух для великовантажного транспорту на низці доріг в Одеській області, ускладнений проїзд на деяких автодорогах Хмельницької та Миколаївської областей.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку в Facebook Державної служби з надзвичайних ситуацій.


«На дорогах державного, регіонального значення, пробок не зафіксовано. Звернень громадян, які отримали обмороження в пробках, не зафіксовано», - стверджують в ДСНС.


«За минулу добу для забезпечення проїзду і розчищення автодоріг на території України залучено 2 тис. 417 од. тех. і 3 тис. 511 осіб, з яких від «Укравтодору» задіяні 2 тис. 390 од. техніки та 3 тис.434 осіб», - сказано в повідомленні.


За інформацією ДСНС, рятувальниками з 4 січня було звільнено зі снігових заметів 1 тис. 531 автомобіль, в яких знаходилися 3 тис. 917 осіб.


Читайте також:  Негода в Україні: стало відомо про порятунок десятків людей


Також публікується інформація про обмеження через погодні умови.


"Одеська область. З 8 січня на автодорогах загального користування залишається обмеженим рух усіх транспортних засобів, а саме: Одеса-Рені та Одеса-Кучурган. Обмежено рух для великовантажного автотранспорту на автодорогах: Кіровоград-Платонове, Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (межа Одеської області), Одеса-Білгород-Дністровський-Монаші ​​(від м. Одесса до Білгород-Дністровського)», - сказано в повідомленні.


У Хмельницькій області ускладнено проїзд на дорогах місцевого значення до 18 населених пунктів.


У Миколаївській області ускладнений проїзд на дорогах місцевого значення до 9 населених пунктів.


«За інформацією Мінінфраструктури, залізничні вокзали і аеропорти працюють у звичайному режимі. Залишаються знеструмленими 6 населених пунктів у двох областях, а саме: Одеській- 4 н.п. (2 частково), Закарпатській-2 н.п. До відновлення енергопостачання залучено бригади обленерго», - інформують в ДСНС.


Як повідомляв ONLINE.UA,  під час робіт з прибирання снігу на трасі Одеса-Рені помер співробітник Держслужби автомобільних доріг.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?