Сніговий апокаліпсис в Україні: названі області, які замете снігом
Категорія
Україна
Дата публікації

Сніговий апокаліпсис в Україні: названі області, які замете снігом

Сніговий апокаліпсис в Україні: названі області, які замете снігом
Джерело:  online.ua

Протягом вихідних, 17 і 18 березня, а також 19 березня, багато регіонів України опиняться під впливом двох циклонів, які принесуть із собою снігопади і хуртовини. Сніговий апокаліпсис очікується в західних і центральних областях.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Держслужбу з питань надзвичайних ситуацій.

Читайте також: Зіткнуться два циклони: в Україні очікуються сильні хуртовини

У суботу, 17 березня, снігом почне засипати Волинську, Рівненську, Львівську, Тернопільську, Івано-Франківську, Чернівецьку, Хмельницьку, Житомирську, Київську, Чернігівську та Сумську області. Там очікуються сильні снігопади, які будуть споровождаться потужними попивамі вітру до 20 м/с.

Прогноз погоди в Україні на 18 березня

У неділю, 18 березня, весняні снігопади продовжать бушувати на Закарпатті, у Львівській, Тернопільській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській і Дніпропетровській областях.

Прогноз погоди в Україні на 19 березня

У понеділок, 19 березня, сніг накриє і південні регіони. Очікуються замети в Миколаївській, Херсонській, Одеській та Запорізькій областях. Мокрий сніг з дощем також пройде у Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській і Донецькій областях.

Прогноз погоди в Україні на 20 березня

Температура повітря під час снігопадів в Україні сягатиме -8С°. З 18 березня морози в нічний час стануть міцнішими - стовпчики термометрів опустяться до -12С°.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше синоптики розповіли, коли в Україні почнеться справжня весна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?