Собака за комуналку: Зеленський нарешті прокоментував гучний скандал
Категорія
Україна
Дата публікації

Собака за комуналку: Зеленський нарешті прокоментував гучний скандал

Собака за комуналку: Зеленський нарешті прокоментував гучний скандал
Джерело:  interfax.com.ua

Український лідер Володимир Зеленський назвав неприємним скандал із висловлюванням нардепа від "Слуги народу" Євгенія Брагаря. Як відомо, депутат запропонував пенсіонерці продати собаку, щоб заплатити за комуналку. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Зеленський підкреслив, що "завжди підтримує молодих, але бачимо, що буває".

"Але в цьому випадку давайте подивимося. Я його знаю, я з ним спілкувався, він працював в нашому штабі, він історик, аспірант в Інституті Шевченка. Розумна людина, але дуже молодий", - наголосив український лідер.

Як відомо, в ході телефонного дзвінка у студію одного з телеканалів пенсіонерка запитала у політиків, як прожити на пенсію у 2 тисячі гривень, якщо за компослуги треба платити ще більше. Брагар порадив пенсіонерці продати собаку "елітної породи" заплатити за комуналку.

Заява Брагаря викликала шквал обурення. У партії "Слуга народу" заявили, що не підтримують таку позицію депутата. Сам нардеп також попросив вибачення. Брагар переконував, що є новою людиною у політиці та ще не навчився відповідати на чутливі питання.

Після цього фраза про собаку і комуналку стала вірусним мемом у соцмережах. Згодом з’ясувалося, що ця жінка – звичайна селянка і собака в неї – далеко не елітної породи. При цьому в Офісі Президента повідомили, що жінка отримує субсидію і платить за газ та електроенергію 300 – 350 гривень на місяць.

Як повідомляв ONLINE.UA,  НАК "Нафтогаз" після скандальної заяви оголосила, що жодних тварин продавати українцям не потрібно. Якщо людина не спроможна оплачувати за газ, їй необхідна субсидія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?