Собчак показала перше зворушливе фото з новонародженим сином
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Собчак показала перше зворушливе фото з новонародженим сином

Собчак показала перше зворушливе фото з новонародженим сином
Джерело:  Instagram

Російска телеведуча і світська левиця  Ксенія Собчак, яка не так давно вперше стала мамою, показала перше фото маленького синочка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Instagram телезірки.

Ксенія оприлюднила у своєму мікроблозі зворушливе фото, де тримає у своїй руці крихітну руку малюка з браслетом з замочком на ньому. Однак, обличчя сина Собчак не показує.

Читайте також: Собчак натякнула на післяпологову депресію: з'явилося фото

"Із задоволенням підтримую спільний проект @louisvuitton і unicef ​​#makeapromise, який допомагає всім дітям, які потрапили в біду!" - підписала кадр молода мама.

Шанувальники телезірки захопилися зворушливим фото:

bytova_elena: Як милоооо!!!!)

megeramilosskaya: Ох, вже ці заповітні кулачки! Поки сам не народиш, не зрозумієш, скільки почуттів у таких знімках і яка ніжна і дорогоцінна ця ручка) я була далека від цього усвідомлення, поки не стала мамою.

margi_ni: Яка солодка ручка.

a.sel_live: У нас теж купа таких фото))) бо не відобразити ці малесенькі солоденькі рученята/ніжки/попки просто неможливо.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно  Ксенія поділилася з шанувальниками простими радощами, які були забуті в період вагітності, а також похвалилася розкішним декольте.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?