Собчак втекла з Росії через кримінальну справу проти неї
Категорія
Світ
Дата публікації

Собчак втекла з Росії через кримінальну справу проти неї

Собчак втекла з Росії через кримінальну справу проти неї
Джерело:  online.ua

Як вдалося дізнатися журналістам, скандальна російська телеведуча Ксенія Собчак була вимушена тікати з території РФ, оскільки стала підозрюваною у справі про вимагання у держкорпорації "Ростех".

Джерело: інсайдери прокремлівського пропагандистського видання "ТАСС" у правоохоронних органах РФ, російська служба BBC

Собчак втекла з Росії до Литви

Анонімні джерела видань повідомляють, що Ксенію Собчак підозрюють у вимаганні з метою отримання майна в особливо великому розмірі (пункт "б" частини 3 статті 163 КК РФ). За це в РФ передбачено до 15 років позбавлення волі.

Варто звернути увагу на те, що потерпілою у справі проходить посадова особа "Ростеха".

Окрім того, наголошується, що одіозну російську телеведучу могли затримати в рамках розслідування кримінальної справи про вимагання, порушеної стосовно її комерційного директора Кирила Суханова.

Вона виїхала з Москви ще вночі (у вівторок - ред.). При цьому вона вчора купила авіаквитки через інтернет у Дубай, сьогодні - в Туреччину. Це вона зробила, щоб заплутати оперативників. У підсумку ж вона в'їхала в Литву через Білорусь, - розповів однин із інсайдерів.

Анонімні джерела видань також підтверджують, що в оперативників була на руках постанова слідчого про затримання Собчак.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?