Собчак, яка народила, запропонували крупно заробити на імені сина
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Собчак, яка народила, запропонували крупно заробити на імені сина

Собчак, яка народила, запропонували крупно заробити на імені сина

Керівництво мережі фаст-фудів Burger King запропонувало відомій російській телеведучій Ксенії Собчак, яка народжила первістка, за чималу грошову винагороду назвати свого новонародженого сина Кінго.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Lenta.ru.
Як відомо, сьогодні, 18 листопада, Ксенія вперше стала мамою. Світська левиця народила своєму чоловікові акторові Максиму Віторгану сина.
І поки новоспечені батьки новонародженого малюка думають, як назвати спадкоємця, досвідчені фахівці вже все вирішили за них.

Читайте також: Чоловік Собчак, яка народила, відправив її "в щасливе плавання"
Так мережа ресторанів швидкого харчування Burger King запропонувала Ксенії щорічно виплачувати на рахунок її сина по 100 мільйонів рублів до настання його повноліття.
"Молоді батьки називають сина Кінго, а компанія виплачує 100 мільйонів рублів на рік до досягнення повноліття", - розповіли в Burger King.
Крім того, популярний бренд нагадав, що таке ж ім'я носить гра в мобільному додатку мережі ресторанів, де користувачі можуть виграти навушники або поїздку до Таїланду.
Відзначимо, наразі Собчак пропозицію Burger King ніяк не прокоментувала.
Нагадаємо, раніше російський актор з українським корінням Микита Джигурда обматюкав мережу ресторанів швидкого харчування Burger King за те, що ті відмовилися йому виплатити $1 млн за участь в їх рекламній кампанії.
Як повідомляв ONLINE.UA, також компанія Burger King намагалася судитися з лідером групи "Ленінград" Сергієм Шнуровим, через висловлювання, які нібито завдали шкоди репутації компанії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?