Сьогодні у центрі Києва перекриють транспортний рух
Категорія
Події
Дата публікації

Сьогодні у центрі Києва перекриють транспортний рух

Сьогодні у центрі Києва перекриють транспортний рух

У зв’язку із проведенням міжнародної велогонки та благодійного пробігу під каштанами сьогодні, 28 травня, у центрі Києва перекриють рух транспорту.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на КМДА.

Так, з 08:00 до 16:00 під час проведення міжнародної велогонки «Race Horizon Park Classic», присвяченої Дню Києва, перекриють рух транспорту за маршрутом: вул. Миколи Грінченка – вул. Кіровоградська – просп. Валерія Лобановського – вул. Андрія Головка – вул. Солом’янська – вул. Протасів Яр.

Читайте також: "Тариф виживання": у київському метрополітені пояснили причини підвищення вартості проїзду

Окрім того, з 09:00 до 12:00 рух транспорту перекриють під час проведення 25-го Відкритого легкоатлетичного благодійного «Пробігу під каштанами» за маршрутом: Михайлівська площа – Володимирський проїзд – Софійська площа – вул. Володимирська – вул. Богдана Хмельницького – вул. Хрещатик – Майдан Незалежності.

Також з 23:00 27 травня до 06:00 28 травня для монтажу обладнання площадок старту та фінішу пробігу перекриють для проїзду частину Володимирського проїзду від перехрестя з вулицею Великою Житомирською до перехрестя з вулицею Малою Житомирською.

Як повідомляв ONLINE.UA, 27 травня у Дарницькому районі Києва на станції технічного обслуговування стався вибух газового балону, внаслідок чого декілька осіб було травмовано.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?