Сьогодні відбудеться урочисте відкриття Євробачення-2017
Категорія
Події
Дата публікації

Сьогодні відбудеться урочисте відкриття Євробачення-2017

Сьогодні відбудеться урочисте відкриття Євробачення-2017
Джерело:  Eurovision.ua

Сьогодні, 7 травня, у Києві відбудеться урочисте відкриття міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017" та традиційна червона доріжка.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на офіційний сайт конкурсу.

Червона доріжка розташується перед Маріїнським палацом та буде найдовшою в історії Євробачення – 265 метрів. Вона поділена на спеціальні зони, де учасники зможуть зупинитися та поспілкуватися з журналістами або зробити фото з фанами пісенного конкурсу.

"У кожній цій зоні делегації будуть зустрічати сім ведучих, їх імена будуть оприлюднені пізніше. Наразі відомо тільки те, що таких груп ведучих буде три: дует, тріо та ще один дует. Праворуч від доріжки буде організовано робочу зону для медіа, а ліворуч – зону для гостей та фанатів, які прийшли познайомитися з учасниками", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Учасники Євробачення виступили у Євроклубі: з’явилися відео

Країни будуть виходити на доріжку за абеткою, тож вже через 30 хвилин на доріжці будуть присутні 10-12 країн. Пряму трансляцію з червоної доріжки дивіться о 16:55 на EUROVISION.UA та на телеканалі UA:Перший.

Після червоної доріжки відбудеться офіційна церемонія відкриття пісенного конкурсу у КВЦ Парковий. Потім Національний оркестр народних інструментів України з майданчика великої зали третього поверху виконає переможні хіти пісенного конкурсу Євробачення.

Урочиста церемонія відкриття пісенного конкурсу Євробачення 2017, ведучими якої стануть Олександр Педан та Марія Єфросініна, розпочнеться о 20.00.

Як повідомляв ONLINE.UA, один із ведучих пісенного конкурсу Євробачення-2017 Тимур Мірошніченко може потрапити до Книги рекордів Гіннеса, оскільки коментує Євробачення вже 12 років.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?