Солдат Путіна назвали тушонкою прямо в ефірі росТВ: відео скандалу
Категорія
Світ
Дата публікації

Солдат Путіна назвали тушонкою прямо в ефірі росТВ: відео скандалу

Солдат Путіна назвали тушонкою прямо в ефірі росТВ: відео скандалу
Джерело:  online.ua

Український політолог Вадим Чорний в ефірі російської телепередачі вкрай різко висловився про присутність Росії на сході України.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео "Російських Новин" в YouTube.

Він заявив, що страх перед повторенням майдану в Росії змусив російську владу окупувати частину України.

"Ваші танки, ваші бомбардувальники, ваша зброя довели до критичної ситуацію економіку України. Ви знищили Донбас", - заявив політолог.

"Так, ми радіємо, коли гинуть ваші військові, так, ми радіємо, коли на Донбасі їх відправляють додому в цинкових трунах, як тушонку погану", - підсумував Чорний.

Ця заява викликала бурю емоцій у присутніх російських політиків і експертів.

Російський активіст Олександр Проханов, відомий своїми шовіністичними поглядами, накинувся на політолога з криками: "Заткнись!". А потім вибухнув цілою тирадою на підтримку російської влади.

Нагадаємо,  польський політолог, кандидат політичних наук Якуб Корейба поставив на місце опонентів з російського телебачення, що звинувачували Україну в розправах на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?