Солдат застрелив товариша по службі в Запорізькій області
Категорія
Події
Дата публікації

Солдат застрелив товариша по службі в Запорізькій області

Солдат застрелив товариша по службі в Запорізькій області
Джерело:  vppdr.gp.gov.ua

В одній з військових частин сухопутних військ в Запорізькій області військовослужбовець застрелив свого товариша по службі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сайт Військової прокуратури Південного регіону України.
Трагедія сталася 28 серпня.
"Солдат П., зайшовши в розташування підрозділу, здійснив постріли із закріпленого за ним автомата в область голови та шиї старшого солдата А., який в результаті отриманих поранень загинув на місці", - йдеться в повідомленні.
Військовою прокуратурою проводяться першочергові слідчі дії, допитуються свідки і очевидці злочину, з ними проведені слідчі експерименти.
Мотиви скоєння злочину будуть встановлені в ході досудового розслідування, підкреслили у відомстві.
Того, хто стріляв військовослужбовця, затримали. Він повідомлений про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Солдату загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
У прокуратурі також поінформували, що готується клопотання про обрання відносно підозрюваного запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.
Раніше в Києві знайшли застреленим відомого російського журналіста Олександра Щетиніна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?