Солдати РФ стягнули під Чорнобаївку 130 одиниць техніки
Категорія
Україна
Дата публікації

Солдати РФ стягнули під Чорнобаївку 130 одиниць техніки

Солдати РФ стягнули під Чорнобаївку 130 одиниць техніки
Джерело:  online.ua

За словами українських воїнів, армія РФ стягнула в околиці Чорнобаївки у Херсонській області 130 одиниць військової техніки.

Джерело: Фейсбук-сторінка Генштабу ЗСУ

Армія РФ стягнула під Чорнобаївку 130 одиниць техніки

У межах комплектування підрозділів, які зазнали втрат, у районі населеного пункту Чорнобаївка противник здійснив переміщення близько 130 одиниць військової техніки, - наголошує пресслужба Генштабу.

Згідно з останніми даними ЗСУ, ворог не зупиняє свій наступ у Східній операційній зоні.

Окрім того, наголошується, що у Білорусі розгорнули два ракетні дивізіони тактичного ракетного комплексу “Точка-У” та дивізіон реактивної системи залпового вогню “Смерч”.

Противник не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні та обстріли місцевості вздовж лінії зіткнення та у глибині оборони наших військ у Донецькому операційному районі та на Слов’янському напрямку. Російські окупанти завдають ракетних ударів по об’єктах інфраструктури та житлових кварталах на території України. Тривають артилерійські обстріли українських міст, що призводить до численних жертв серед мирного населення, - повідомляють українські бійці.

За словами пресслужби Генштабу, на Слобожанському напрямку армія РФ з артилерії обстрілювала позиції наших бійців на північ від Харкова, завдала авіаційних ударів та провела дистанційне мінування на маршрутах можливого висування підрозділів сил оборони.

Також зазначається, що окупанти намагаються вести активні бойові дії на Лиманському, Сєвєродонецькому та Бахмутському напрямках.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?