Солдати РФ закатували ветерана АТО у Херсонській області
Категорія
Україна
Дата публікації

Солдати РФ закатували ветерана АТО у Херсонській області

Солдати РФ закатували ветерана АТО у Херсонській області
Джерело:  online.ua

1 травня уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова офіційно підтвердила, що ветеран АТО Назар Кагальняк загинув від тортур російських солдатів у Херсонській області.

Джерело: Телеграм-сторінка Людмили Денісової

У Херсонській області окупанти вбили ветерана АТО

На Херсонщині від тортур російських загарбників загинув ветеран АТО з села Абрикосівка Назар Кагальняк. Після АТО Назар переніс 2 інфаркти та складну операцію на серці. Окупанти викрали чоловіка з дому, жорстоко били та піддавали катуванням за те, що він колишній учасник бойових дій, - заявила українська омбудсвумен.

Людмила Денісова також повідомляє, що понівеченого тортурами Кагальняка окупанти привезли додому. Його стан критично погіршився, чоловіка доставили в лікарню міста Олешки, де він згодом помер.
 Уповноважена Верховної Ради з прав людини зазначає, що наразі двоє неповнолітніх дітей ветерана АТО залишилися сиротами, оскільки останні 5 років він виховував їх без дружини.

Фото - скриншот

Українська омбудсвумен закликає Комісію ООН з розслідування порушень прав людини під час нападу Росії на Україну врахувати ці факти військових злочинів РФ та порушень прав людини в Україні.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?