Соліст "ТІК" розповів про диво на Івана Купала
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Соліст "ТІК" розповів про диво на Івана Купала

Соліст "ТІК" розповів про диво на Івана Купала
Джерело:  online.ua

Фронтмен українського гурту "ТІК" Віктор Бронюк поділився спогадами з дитинства та розповів про святкування одного з найвеселіших слов'янських свят - Івана Купала.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Starbom.com.
Віктор розповів, що любить це свято за те, що можна відмінно провести час в компанії друзів, згадати стародавні українські традиції та хоч на один день повірити в диво.
Також артист поділився спогадами з дитинства та розповів, як проходило святкування в його родині.
"Найяскравіші святкування, звичайно, у мене були в дитинстві. Щорічно свято починалося з розповіді бабки Милі про те, як чоловік з нашого села в чарівну ніч з 6 на 7 липня вирішив знайти знамениту квітку папороті, який дарує надзвичайні можливості. Він одягнув на голову макітру і сів біля куща очікувати, коли квітка розквітне. Тільки пробила дванадцята година, як раптом нечиста сила його схопила за голову. Але, оскільки чоловік був в макітрі, залишився живим", - поділився Бронюк.
Музикант додав, що він з сестрою обожнював цю страшилку, і, хоча, вони знали її вже на пам'ять, все одно слухали її щороку з завмиранням.
А вже в старшому віці, за словами Бронюка, вони дотримувалися всіх традицій.
"Уже в старшому віці ми з сестрою влаштували на вулиці найкраще свято Купала в селі. Дотрималися всіх традицій, які вивідали у бабусь: і купальські пісні співали, і Купайла з цукерками і стрічками робили, і вінки плели, і через вогнище стрибали", - додав артист.
Але, не дивлячись на те, що дитинство вже минуло, Бронюк продовжує святкувати і радує близьких казковими перевтіленнями. Зокрема, в минулому році Віктор з'явився в образі Водяного з зеленими волоссям і вусами.
Нагадаємо, лідер українського гурту ТІК Віктор Бронюк та співачка Анастасія Приходько записали спільну пісню "ІсторіЯ". Дует приурочив композицію до Дня пам'яті та примирення, який відзначається 8 травня.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?