Sony нарешті представила PlayStation 5 - фото вражають
Категорія
Технології
Дата публікації

Sony нарешті представила PlayStation 5 - фото вражають

Sony нарешті представила PlayStation 5 - фото вражають
Джерело:  online.ua

Транснаціональна корпорація Sony регулярно дивує усіх своїх прихильників корисними та іноваційними новинками. Усі з нетерпінням чекали, коли компанія нарешті представить довгоочікувану консоль PlayStation 5. Як відомо, презентацію The Future of Gaming спочатку хотіли провести 4 червня, однак згодом її перенесли на 11 червня. Презентація стартувала о 23:00 за київським часом та зібрала біля екранів сотні тисяч людей по всій планеті, передає ONLINE.UA.

Неважко здогадатися, що найголовнішим моментом заходу була презентація самої консолі PlayStation 5. Компанія у своєму стилі підготувала вражаючий відеоанонс нової консолі, який продемонструвала перед завершенням онлайн-заходу. Зверніть увагу на те, що представлена корпорацію консоль PlayStation 5 виглядає зовсім не так, як про це розповідали раніше анонімні джерела. Також Sony представила оригінальні аксесуари: зарядну станцію для геймпадів DualSense, камеру, дистанційку і навушники Pulse 3D.

Наразі також відомо, що консоль PlayStation 5 вийде у двох версіях: стандартна з дисководом і Digital , а також без дисковода. Представники корпорації під час презентації показали не весь дизайн, а лише елементи. Відомо, що колір буде лише білий з синіми вставками. Разом з приставкою у продаж одразу надійдуть аксесуари.

Що важливо розуміти, характеристики Playstation 5 були оголошені в ході презентації у березні. PS5 отримала швидкий SSD-диск з моментальним завантаженням ігр та оновлень. Всередині 8-ядерний процесор від AMD на архітектурі Zen2. Пам'яті встановили 16 ГБ стандарту GDDR6. Графіка – на базі AMD RDNA 2 з продуктивністю 10,28 терафлопс. за попередніми даними, ігри, куплені на PS4, будуть доступні і на PS5. Реліз планують влаштувати в кінці 2020 року. Вартість консолі поки представники компанії не назвали.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше технологічний гігант Microsoft після релізу великого оновлення Windows 10 Microsoft звернувся до усіх користувачів та офіційно заявив, що  апдейт вийшов проблемним.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?