Сонячне затемнення і повний Місяць 2 липня 2019 року: що можна і не треба робити в цей день
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Сонячне затемнення і повний Місяць 2 липня 2019 року: що можна і не треба робити в цей день

Сонячне затемнення і повний Місяць 2 липня 2019 року: що можна і не треба робити в цей день
Джерело:  online.ua

Завтра, 2 липня, о 22:17 за київським часом відбудеться рідкісне астрономічне явище – повне сонячне затемнення у сузір’ї Рака. Воно триватиме лише 4 хв. 33 сек, повідомляє ONLINE.UA. Наступний раз подібне явище на нашій планеті можна буде побачити тільки через 18 років – 13 липня 2037 року.

На жаль, на території України спостерігати завтрашнє затемнення не доведеться, оскільки воно буде видно лише у південно-східній частині Тихого океану, а також в Чилі та Аргентині. Однак відчути на собі вплив цього явища зможуть жителі всієї Землі.

Завтра також почнеться повний Місяць, що теж вплине на самопочуття багатьох людей. Збіг з сонячним затемненням здатен підвищити чутливість та привести до сильного енергетичного сплеску, як у позитивному, так і в негативному плані.

Сонячні затемнення пов’язані з кількома обрядами та традиціями. Наші предки мали кілька правил поведінки у цей день. Враховуючи, що чимала частка людей відчуває на собі вплив астрофізичних явищ, ці правила дозволяють уникати негативних емоцій та інших подібних наслідків.

Наприклад, досі вважається, що день затемнення, сонячного або місячного, найкраще підходить для відмови від шкідливих звичок та непотрібних речей. Тривалий час навіть існував ритуал викидати або роздавати такі речі.

  • У день сонячного затемнення слід акуратно та чемно вести себе з іншими людьми, у тому числі, з близькими. Варто уникати скандалів і не з’ясовувати стосунки.

  • Не рекомендується в період затемнень вступати в шлюб або розлучатися. Вважається, що краще в цей день не приймати важливих рішень та уникати доленосних вчинків.

  • Астрологи рекомендують у день затемнення одягатися в «сонячні» кольори – жовтий, помаранчевий або червоний. Якщо це неможливо, тоді можна тримати при собі предмети, які за формою і кольором нагадують сонце.

  • Варто згадати свою поведінку останніми днями: у випадку поганих вчинків слід виправити ситуацію. Треба постаратися пробачити людей і самому попросити вибачення у інших.

  • Слід проявляти турботу, поблажливість та щедрість до оточуючих.

  • Час скласти плани на майбутнє, але з їхньою реалізацією поки не треба поспішати.

  • Намагайтеся не зловживати владою, як в родині, так і в суспільстві.

  • Не варто критикувати людей чи оголошувати до них претензії.

  • Уникайте зайвих проявів гордості перед іншими людьми.

  • Не піднімайте важкі предмети, не перевантажуйте себе, намагайтеся більше відпочивати.

  • Будьте максимально обережні за кермом і в громадському транспорті, краще відмовитися в цей день здійснювати поїздки.

Нагадаємо, що американським вченим вдалося знайти ген, який дозволяє їсти і не набирати вагу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?