Соратник Саакашвілі назвав терміни появи нової партії
Категорія
Політика
Дата публікації

Соратник Саакашвілі назвав терміни появи нової партії

Соратник Саакашвілі назвав терміни появи нової партії
Джерело:  interfax.com.ua

Нова політична сила з  губернатором Одеської області Міхеілом Саакашвілі  може з'явитися вже в червні 2016 року.


Про це заявив екс-заступник генерального прокурора Давид Сакварелідзе, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Інтерфакс-Україна.


Відзначається, що нова партія "не буде грузинською" і не буде партією Саакашвілі, але буде мати амбіції потрапити в парламент. "У нас немає амбіцій перетягувати на нашу сторону когось, у нас амбіції об'єднати всіх ефективних і чесних людей, які зможуть вивести Україну з кризи... Дуже важливо створити громадянську політичну платформу, щоб в процес не зайшли озброєні люди, які можуть поміняти долю України на десятиліття", - зазначив Сакварелідзе.


За його словами, рух "За очищення", біля витоків якого стояв Саакашвілі, зміг домогтися відставки уряду Арсенія Яценюка, але громадський рух не може переформатуватися в партію.


Також екс-заступник генпрокурора додав, що у політичної сили поки немає навіть робочої назви, але вона може надати підтримку кандидатам в нардепи вже на довиборах до Верховної Ради 17 липня.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Міхеїл Саакашвілі оголосив про рішення перенести свій кабінет в намет біля траси "Одеса-Рені" до отримання повного фінансування будівництва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?