Соратник Саакашвілі похвалився стеженням СБУ і показав відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Соратник Саакашвілі похвалився стеженням СБУ і показав відео

Соратник Саакашвілі похвалився стеженням СБУ і показав відео

Давіт Сакварелідзе, екс-заступник генпрокурора України і соратник  колишнього губернатора Одеської області Михеїла Саакашвілі, який оголосив про намір створити нову партію "Хвиля", заявив про стеження за представниками ініціативної групи майбутньої політсили.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Сакварелідзе.
«Перші "ластівки" від президентської команди за дорученням заступника голови СБУ Демчины вже заметушилися після того, як ми запросили своїх однодумців в наш київський офіс», — написав він.
Також Сакварелідзе опублікував відео, на якому він показав людей, яких називає оперативниками СБУ.


Читайте також: Саакашвілі звинуватив Порошенка у серйозній речі

«Я особисто проти цих оперів СБУ нічого не маю, але стає сумно через те, що замість захисту українців, нашого суспільства і держави, президент Порошенко перетворив цю службу в політичну поліцію, яка займається стеженням, прослуховуванням та спробою дискредитації його політичних опонентів», — розповів він.



Також колишній прокурор пообіцяв, «що ці хлопці будуть зайняті своєю безпосередньою роботою, а не цим маразмом» і висловив упевненість в тому, що стеження "ще раз підтверджує, що ми рухаємося в правильному напрямку!"


Як повідомляв ONLINE.UA,  1 листопада у Харкові Сакварелідзе був облитий зеленькою, а у відповідь соратник Саакашвілі назвав себе "звірем".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?