Соратник Саакашвілі зробив натяк щодо його політичного проекту
Категорія
Україна
Дата публікації

Соратник Саакашвілі зробив натяк щодо його політичного проекту

Соратник Саакашвілі зробив натяк щодо його політичного проекту
Джерело:  online.ua

Екс-заступник генпрокурора Давид Сакварелідзе давзрозуміти, що глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі готовийстворювати свою політичну силу.

Про це Сакварелідзе розповів в інтерв'ю для ONLINE.UA.

Так, на питання, про те, як він оцінює вимоги Саакашвілі(необхідність реформ, і т.п.), колишній заступник генпрокурора відповів:"Думаю, що Міхеїл вимагає необхідних змін як для Одеси, так і для України. Якщо цього не відбудеться, то, як і кожен політик, Міхеїл буде дивитися на реакцію й бажання громадськості. Я вважаю, що посили Саакашвілі були правильні і відповідають очікуванням громадськості від центральної влади".

Крім того, Сакварелідзе прокоментував розмови про те, щойому самому, Саакашвілі, і багатьом іншим людям з різних партій потрібностворювати свій політичний проект.

"Я розумію. Якщо тебе виштовхують з управлінського процесу, куди тебе перед цим запросили, то не залишається нічого іншого. Я не дуже хочу в політику, але потрібно шукати підтримки суспільства, в тому числі й в рамках політичного процесу", - сказав Сакварелідзе.

Повний текст інтерв'ю  читайте на ONLINE.UA: "Сакварелідзе: з Касько зводять рахунки, те ж саме буде зі мною і Саакашвілі".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?