Соратник Януковича видав таємний план зниклого президента: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Соратник Януковича видав таємний план зниклого президента: з'явилося відео

Соратник Януковича видав таємний план зниклого президента: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

Колишній глава МВС Віталій Захарченко в ефірі пропагандистського телеканалу "Росія 1" заявив, що утікач-екс-президент Віктор Янукович після кривавих подій на Майдані планував разом з силовиками перебратися на Донбас.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео, опубліковане в Youtube.
В ефірі передачі пропагандиста Володимира Соловйова Захарченко розповів, що після його відсторонення Янукович перебував в Києві. Вони домовилися про виведення на Донбас силовиків, які під час розстрілу активістів на Майдані перебували в центрі української столиці.
"У нас була така домовленість: я висуваюся на Донбас, забезпечую логістику для всіх, хто буде туди виводитися. Війська виводить командувач Внутрішніми військами... Я розумів, що бійцям мститимуться. Ми розуміли те, що у нас є легітимний президент Янукович, який прибуде на Донбас, і на Донбасі будуть війська. Ми забезпечуємо конституційно обраного президента і ведемо подальші переговори", - розповів колишній соратник Януковича.

Читайте також: Екс-чиновники Януковича виплатили Україні величезну суму: з'явилися подробиці
Захарченко додав, що не сумнівався в тому, що тодішня опозиція не буде виконувати підписані протоколи.
"Янукович це зрозумів, коли летів з Києва до Харкова і з Харкова до Донецька", - сказав колишній міністр.
Захарченко також розповів, що 21 лютого 2014 року з Януковичем по телефону обговорював порядок відведення військ на Донбас і порядок свого від'їзду на Донбас.


Як повідомляв ONLINE.UA, Генеральна прокуратура Росії відмовила Україні у тимчасовому затриманні і взятті під варту зниклого екс-президента Віктора Януковича, назвавши прохання Києва політично мотивованим.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?