Соратник Януковича знайшов нових "винуватців Майдану": в мережі сміються
Категорія
Події
Дата публікації

Соратник Януковича знайшов нових "винуватців Майдану": в мережі сміються

Соратник Януковича знайшов нових "винуватців Майдану": в мережі сміються
Джерело:  online.ua

Екс-глава адміністрації президента України, соратник зниклого Віктора Януковича Андрій Клюєв заявив про те, що до загибелі людей під час Євромайдану взимку 2014 року причетні громадяни країн Прибалтики і Грузії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.
Свою заяву Клюєв зробив на засіданні Дорогомиловського суду Москви, де розглядається позов колишнього депутата Верховної Ради Володимира Олійника про визнання подій, що відбулися в 2014 році в Україні, «державним переворотом».
«Снайпери на Майдані були організовані окремими представниками Грузії. Також були снайпери з Прибалтики. Ми ловили таких зі зброєю», - сказав Клюєв.

Читайте також: У Януковича назвали у мову, за якої він повернеться в Україну


Він також назвав Революцію Гідності "державним переворотом" в Україні і заявив, що Євромайдан був «добре спланованою військовою операцією».


Раніше екс-регіонал Олійник заявив, що протести в Україні восени 2013 року підігрівалися засобами масової інформації, які фінансувалися з-за кордону.


При цьому в мережі гаряче обговорюють заяву Клюєва.


User # 2412910: Якщо когось "ловили", так треба було їх пред'являти, і по всіх каналах показувати - у вас були для цього всі можливості. А не бла-бла через 3 роки.


Ігор Баді: Ну ось. А говорили, шо американці печеньками наколотими нагодували пацанів українських, і ті з рогатки стріляли і підбили беркута. Тепер грузини якісь прибалти ... піду Кисельова з Соловйовим подивлюся, вони-то вже правду напевно скажуть.


Xася Хасева: Соратник, вибачте, кого? Януковича? Це не той гарант Конституції, який сдріснул з ввіреного йому Великого Князівства і зараз видає невиразне мукання?


Ярослав Миколайович: Цікаво, а кого звинувачували в такому випадку наближені царя після кривавого воскресіння? Англійців напевно?


Ярослав Миколайович: Коли винен хто завгодно, але не ти.


Георгій Синіцин: Ловити-то ловили, тільки адже жодного не зловили. Адже ось невдача!


Як повідомляв ONLINE.UA,

в Дорогомиловському суді Москви соратники утікача-екс-президента України Віктора Януковича почали процес про визнання Євромайдану в Україні державним переворотом, що викликало фурор в соцмережах

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?