Соратник Яроша на питання про "третій Майдан" відповів розповіддю про плани Путіна
Категорія
Світ
Дата публікації

Соратник Яроша на питання про "третій Майдан" відповів розповіддю про плани Путіна

Соратник Яроша на питання про "третій Майдан" відповів розповіддю про плани Путіна
Джерело:  online.ua

За спробами організувати повстання в Україні стоять спецслужби президента Росії Володимира Путіна.
Про це командир 8 окремого батальйону "Аратта" Української добровольчої армії Дмитра Яроша Андрій Гергерт (Червень) розповів в інтерв'ю ONLINE.UA.
"Судячи з усього, червоною лінією у всьому - всьому! - що відбувається в Україні, потрібно ставити Російську Федерацію", - відповів Гергерт на питання журналіста про розмови про "третій Майдані".
Читайте також: В и всі загинете: соратник Яроша дав бойовикам телефон, за яким вони можуть здаватися


"Коли ось питають, хто за всім цим стоїть - то вже повірте, все, що відбувається - це шахова гра Путіна. Могутнього КДБіста Путіна. КДБ має 80-річну історію. І Путін - спадкоємець цієї структури і всієї її історії, всіх їх "досягнень". І Україна зараз - шахівниця Путіна, на якій у багатьох випадках наші політики грають його ж фігурами, свідомо чи несвідомо, - розповів Червень. - Поки ми не зрозуміємо того, наскільки потужний, серйозний, цинічний і деспотичний наш ворог - Росія на чолі з Путіним і його оточенням - доти ми програватимемо. Той, хто думає інакше, жорстоко помиляється!"
"Нам треба бути дуже об'єднаними. Нам треба дуже добре думати, що ми говоримо, як ми поводимося, як ми взагалі проживаємо кожен день. І не тільки там, на сході - всім українцям. Якщо ми себе готові називати українцями і відчувати себе ними.
"Сьогодні як ніколи наша країна - над прірвою. Сьогодні як ніколи ми бачимо, що світ не в змозі протистояти таким демонічним агресорам. Це дуже і дуже важко. Сьогодні у кожного - свої проблеми. І Україна залишається все більше і більше один на один з цим страшних ворогом. Все говорить про те, що рухи проти України, намагання посварити Україну з союзниками, спроби показати нас в якомусь неправильному світлі - є. Така робота активно ведеться", - підкреслив комбат Яроша.
"Російська імперія тріснула. І клеєм, який може її склеїти, може стати тільки Україна. Тому вони її вчепляться усіма своїми кігтями ... Тому що вони прекрасно це розуміють", - зазначив він.
"А в Росії - так: якщо ти не при владі, ти втрачаєш все. Путін чудово розуміє, чим ризикує, якщо не втримається при владі. Якщо не задурманити свій народ тупорилий - мені важко просто інше слово підібрати. Не задурманюючи російський народ, Путін втратить все. Тому він буде за всяку ціну триматися за владу. І ціна, щоб утриматися при владі, - війна в Україні", - резюмував Гергерт.
Повний текст інтерв'ю читайте на ONLINE.UA: Ми даємо бойовикам на Донбасі шанс спокутувати провину, нехай призводять полонених росіян - соратник Яроша.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?