Соратника Саакашвілі облили зеленкою в Харкові: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

Соратника Саакашвілі облили зеленкою в Харкові: опубліковано фото

Соратника Саакашвілі облили зеленкою в Харкові: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

Екс-заступника генерального прокурора України, члена ініціативної групи зі створення нової партії "Хвиля", соратника голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі  Давита Сакварелідзе  в Харкові облили зеленкою.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Саакашвілі.


"Давиту Сакварелідзе, після виступу перед студентами в Харкові, на вулиці виплеснули в обличчя зеленку. Мабуть, тітушки обожнюють Halloween. Варто все ж боротися, щоб на Halloween не перетворилися всі 365 днів у році", - написав він.


1 листопада в 16:00 в університеті радіоелектроніки (пр. Науки, 14) в Харкові пройшла лекція Сакварелідзе для студентів, де він розповів про можливості розвитку політики в Україні.




Нагадаємо, що 31 жовтня українці святкували Геловін, або День усіх святих.


Як повідомляв ONLINE.UA,  9 травня в місті Слов'янську народного депутата від Опозиційного блоку Наталію Королевську облили зеленкою і посипали борошном.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?