Соратниця Саакашвілі виступила з жорсткою заявою на адресу начальника
Категорія
Політика
Дата публікації

Соратниця Саакашвілі виступила з жорсткою заявою на адресу начальника

Соратниця Саакашвілі виступила з жорсткою заявою на адресу начальника

Соратниця глави Одеської обласної держадміністрації Міхеїла Саакашвілі, керівник одеської митниці Юлія Марушевська виступила з жорсткою заявою на адресу свого шефа, голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Марушевської.
«У мене три стягнення, і звільнити мене простіше простого, але глава ДФС боїться брати на себе цю відповідальність», - заявила вона.
Також чиновниця додала, що Насіров «змусив керівників регіональних митниць підписати документ, в якому ті просять» про її звільнення.
«Ганебна поведінка, тим паче для управлінця такого рівня. Роман Насіров ще раз підтвердив, що він частина корупційної системи і зубами тримається за своє крісло», - додала вона.
За словами Марушевської, керівник Фіскальної служби «разом з главою Внутрішньої безпеки ДФС Юрієм Шереметом запустили "шокінський" механізм звільнення, який був використаний для витіснення з прокуратури Давида Сакварелідзе».
«Хочу заявити, що я не боюся звільнення, а ви, Романе Насіров?» - резюмувала вона.
Також заяву Марушевської прокоментував і одеський губернатор Міхеїл Саакашвілі: «Той же сценарій, що і з Сакварелідзе. Система злодіїв і шахраїв особливою ​​фантазією не відрізняється. Наша відповідь теж буде твердою і однозначною».
Крім того, Марушевська і Саакашвілі опублікували документ, який, за їхніми словами, Насіров змушує підписати глав регіональних митниць.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше глава одеської митниці жорстко посперечалася з керівником ДФС на нараді відомства.





Фото: Facebook Юлии Марушевской

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?