Соратниця Саакашвілі жорстко зчепилася зі своїм начальником: опубліковано відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Соратниця Саакашвілі жорстко зчепилася зі своїм начальником: опубліковано відео

Соратниця Саакашвілі жорстко зчепилася зі своїм начальником: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Соратниця керівника Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі глава Одеської митниці Юлія Марушевська посперечалася з головою Державної фіскальної служби України Романом Насіровим під час наради.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео Льоші Дроздова в YouTube.
Конфлікт зав'язався, коли Марушевська запізнилася на нараду і Насіров попросив пояснити причину.
"Пане Романе, я думаю, що у нас є багато питань по Одеській митниці, які варто обговорити. Що в мене роблять люди без моєї згоди? Хто такий пан Моргун? Чому не призначають людей на керівників постійних моїх заступників? У мене пройшов конкурс на відбір людей, 130 людей я не можу призначити на відкритий митний простір, на митний пост", - говорить вона.
Також вона поскаржилася на відсутність умов роботи.
"Тому що Ви вже більше місяця не можете призначити керівника. Скільки це триватиме? Чому митниця профінансована всього на 6%? Вантажівки не можуть працювати, бо немає бензину", - додала Марушевська.
Після цього дівчина посперечалася з головою з приводу конфіскату на суму 50 мільйонів, який, як він стверджував, був на Одеській митниці, а вона довела, що внаслідок перевірки ніякого конфіскату виявлено не було.


Нагадаємо, Марушевська поскаржилася президентові України Петру Порошенкові, що нових людей, призначених на митницю, витісняє система.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?