Сотні клієнтів банку "Хрещатик" вимагають повернути вклади
Категорія
Україна
Дата публікації

Сотні клієнтів банку "Хрещатик" вимагають повернути вклади

Сотні клієнтів банку "Хрещатик" вимагають повернути вклади

У середу, 6 квітня, сотні вкладників банку "Хрещатик", визнаного неплатоспроможним, вийшли на акцію протесту в Києві.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Люди вимагають повернути їм заощадження і нараховані на емітовані банком зарплатні картки гроші. За словами протестувальників, готівка в банкоматах "Хрещатика" закінчилася.
"Ми прийшли сюди, тому що готівки в банкоматах немає, в інших відділеннях закриті "віконця", ніхто нічого не пояснює. Працівники в інших відділеннях тільки руками розводять і кажуть, що вони знають стільки ж, скільки і ми", - заявила одна з жінок в черзі.
На центральній вулиці столиці Хрещатику зібралися пенсіонери, які розраховують отримати гроші. Вони відзначають, що про проблеми в банку деяким було відомо ще минулого тижня з новин. Кількість людей біля відділення банку збільшується, але вони поводяться мирно і по черзі заходять у відділення.
Раніше повідомлялося, що визнання банку "Хрещатик" неплатоспроможним може спричинити проблеми з комунальними підприємствами Києва.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?