Соцмережі надихнули слова президента Литви про референдум в Нідерландах: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі надихнули слова президента Литви про референдум в Нідерландах: опубліковано відео

Соцмережі надихнули слова президента Литви про референдум в Нідерландах: опубліковано відео

Користувачів соцмереж надихнули слова президента Литви Далі Грібаускайте, з якими вона звернулася до українців після референдуму в Нідерландах, неофіційні результати якого були оприлюднені вранці 7 квітня.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook журналіста Ігоря Тихолаза.
"Мережею шириться "зрада", "всьопропало" і "незатестоявмайдан"... Тим часом Даля Грібаускайте звернулася до українців - англійською та українською мовами. Всього за хвилину сказано найголовніше. Почуйте і зрозумійте, включіть мізки. Ось де справжні друзі і партнери", - написав він.
Зокрема, президент Литви в своєму зверненні до українців зазначила, що незважаючи на результат референдуму в Нідерландах, Україна завжди була в Європі і завжди там залишиться.
"Сьогодні ми почули про результати референдуму в Нідерландах. Ми всі б хотіли, щоб вони були іншими. Однак зараз не час втрачати надію або ставити під сумнів європейський вибір України. Ніхто не може стояти на шляху України до Європи, тому що Україна завжди була в Європі і завжди там залишиться. Інтеграційний процес може зайняти більше часу, ніж ми думали. Однак кінцевий результат зрозумілий, він був вирішений на Майдані. Немає ніяких сумнівів, що майбутнє України в руках кожного українця", - сказала Даля Грібаускайте.
У коментарях під відеозверненням президента Литви українці дякують їй за підтримку:
Користувач Може машина мислити написав: "Мені часом здається, що пані Даля більше патріотка України ніж величезна її частина населення".
Pavel Trololo зазначив: "Ось хто справжній ДРУГ України! Дякую, Даля!".
Ірина В. прокоментувала: "Спасибі, Даля. Для нас це дуже важливо, а для мене вдвічі. Я в Криму".


Раніше ONLINE.UA писав про те, як відреагували в мережі на негативний для України результат голландського референдуму про ратифікацію угоди про асоціацію Україна-ЄС.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?