Соцмережі обурені: Cloudless не вийшли у фінал нацвідбору на Євробачення-2020
Категорія
Культура
Дата публікації

Соцмережі обурені: Cloudless не вийшли у фінал нацвідбору на Євробачення-2020

Соцмережі обурені: Cloudless не вийшли у фінал нацвідбору на Євробачення-2020
Джерело:  online.ua

Новина, про те, що Cloudless не вийдуть на сцену фіналу нацвідбору на Євробачення-2020 сколихнула всю музичну спільноту. Їх пісня розірвала соцмережі своїми запалом та потужністю. Музичні критики і знамениті артисти назвали трек найформатнішим для Євробачення-2020. Попри все це, гурт не потрапив у трійку найкращих, передає ONLINE.UA.

Drown Me Down пророчили не те що вихід у фінал - перемогу в нацвідборі. Напередодні першого півфіналу Cloudless, навіть, представили кліп від режисера Олега Борщевського. 8 лютого Україна визначилася з першими фіналістами нацвідбору. Шокуюче для всіх, хто слідкував за конкурсом, - Cloudless серед них немає. Ця новина викликала в соцмережах бурю емоцій:

“Ну шикарно ж виступили, були в фаворитах, і тут на тобі... Я засмучена(”, “Голосувала за них! Соліст дуже харизматичний! Викладався на повну. Енергетика крута. Жаль”, “В смысле они не прошли в финал???” - та ще сотні інших коментарів.

У загальному підсумку журі оцінили хлопців у 5 балів. Однак думки кожного з музичних експертів різнилися: Тіна Кароль поставила Cloudless 2 бали через тональні розбіжності, в той час як Андрій Данилко та Віталій Дроздов високо оцінили виступ гурту. Останній назвав Drown Me Down стовідсотковим хітом та пообіцяв поставити його в ротацію на Хіт FM.

Схвальні відгуки отримали Cloudless й від інших музичних експертів. Наприклад, програмний директор радіо NRJ Денис Буданцев написав про Drown Me Down так:

“Не знаю лично ребят, но трек (fire)".

Не менш красномовним був відгук ведучого Хіт FM Дениса Жупника:

“С этим полуфиналом все понятно - песня для ЕВ есть только у CLOUDLESS! Давайте следующий!”.

Продюсер теле/радіопрограми “Тут і зараз” Андрій Іздрик висловився:

”От тут я не зрозумів, чому такий низький результат. Якісний комерційний музон, форматний на 200% більше нікому не потрібен? Чи бозй-бенди в цьому сезоні не в шані? Ну немає до чого придертися.”

Самі Сloudless написали на своїй сторінці:

Нагадаємо, що гурт Cloudless - це учасник вокальних шоу “X-Фактор” і “Голос країни” Юрій Каналош, Михайло Шатохін та Антон Панфілов. До нацвідбору на Євробачення гурт відзначився саундтреками до численних українських ТВ-шоу та серіалів. Наразі хлопці проводять репетиції з новим вокалістом та готують новий матеріал.

Раніше ONLINE.UA публікував онлайн-трансляцію першого півфіналу Нацвідбору на Євробачення-2020 з відео виступів всіх учасників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?