Соцмережі обурили фанати Путіна серед українських офіцерів: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Соцмережі обурили фанати Путіна серед українських офіцерів: з'явилися фото

Соцмережі обурили фанати Путіна серед українських офіцерів: з'явилися фото

Соціальні мережі розгнівали фото співробітників українського МВС і ДСНС, які підтримують контакти зі зрадниками з Криму і висловлюють надію на те, що виявляться на службі в Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook українського блогера Сергія Потребка.
"Всі ви добре знаєте, що багато офіцерів ДСНС в Криму зрадили присязі і перейшли служити на сторону окупанта, а, що найцікавіше, багато ДІЮЧИХ офіцерів ДСНС і МВС України, які залишилися служити на материковій частині, лайкають фотографії зрадників з російським триколором і запитують, коли вони вже будуть частиною Росії", - написав він.
При цьому блогер проілюстрував свою заяву відповідними скриншотами з соціальних мереж.

Читайте також: В мережі розсекретили зрадників, які працюють на "розвідку ДНР": з'явилися імена і фото


"Ось для прикладу офіцер МВС з Одеси Вадим Потоцький під фотографією зрадника з триколором запитує: "а коли ми вже будемо там??)))" - запитує "наш" діючий офіцер з Одеси", - підкреслив він.
У відповідь зрадник з Криму відповідає йому: "Вадим, напевно скоро)))", на що українець пише - "сподіваюся!!".
"А ось на іншій фотографії зрадник в російській формі МНС Росії спілкується з офіцером ДСНС України з Рубіжного Василем Дмитруком: "ух, йопт... великий тигр Російської пожежної охорони!)" - коментує фотографію "наш" діючий офіцер ДСНС з Рубіжного. - "скоро ви теж такими будите)))" - відповідає йому зрадник української присяги Василь Сагайдак", - додав Потребко і звернув увагу на те, що український офіцер "лайкнув" це повідомлення.


У своєму повідомленні український блогер звертається до глави МВС Арсена Авакова і його радника Зоряна Шкіряка з вимогою пояснити, як ці люди пройшли атестацію.
"Шановні фахівці зі Служби безпеки, будь ласка, включайтеся в роботу, тому що з такими розкладами Путіну нападати не треба, він вже тут серед нас!" -закликав він.
На закінчення українець з сарказмом зазначив, що не збирається навіть думати про самогубство і на здоров'я не скаржиться: "P. S. Відчуваю себе добре, здоров'я відмінне, дорогу переходжу на зелене світло і тільки у відведених місцях)".


У свою чергу користувачі соцмереж підтримали обурення блогера.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше секретар РНБО Олександр Турчинов назвав шокуюче число зрадників, які залишилися в окупованому Криму.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?