Соцмережі обурив ролик до 9 травня, який закликає дітей помирати за Росію: з'явилося відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі обурив ролик до 9 травня, який закликає дітей помирати за Росію: з'явилося відео

Соцмережі обурив ролик до 9 травня, який закликає дітей помирати за Росію: з'явилося відео
Джерело:  online.ua

У Росії запустили пропагандистську рекламу до 9 травня, яка закликає дітей помирати за країну.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на відео "Єралаш Самара" в YouTube.
У ролику перед групою веселих дітей 10-12 років виникає примара хлопчика у військовій формі часів Другої світової війни. Дитина представляється солдатом і бадьоро розповідає, як вся його сім'я загинула під час війни, а він сам відливав снаряди для радянської армії. На заперечення дітей, що снаряди важкі, хлопчик відповів: "Ну і що, зате знаєте, як ми пишалися, що наші снаряди допомагали німців бити". Потім, за оповіданням хлопчика, він пішов в партизани і був розвідником. Там його і вбили.
На завершення ролика шоковані діти запитують: "А вмирати не страшно?". На що дитина відповідає: "Це не важливо. Важливо, що ми перемогли".


Це відео викликало хвилю обурення серед користувачів мережі.
"Чокнута країна - бідні діти", - прокоментував відео журналіст Олег Панфілов.


"Де...ли ви, чи що... вам війну ще одну подавай!!! кого виховуєте, солдат чи дітей???? як може бути не важлива дитяча смерть???? чи спокійні слова маленького хлопчика при розповіді, що він втратив маму!!!! що для дітей виносить ця реклама - сім'я не важлива, я не важливий - головне ми перемогли????" - пише користувачь Юлія Кальнева.


Деякі користувачі вважають історію маленького солдата ще й неправдоподібною.


"Пішов на завод відливати снаряди, а в 1943 році маму розстріляли фашисти і він подався в партизани??? Мабуть завод, що відливає снаряди, перебував на окупованій німцями території, інакше як маму могли фашисти розстріляти? А якщо завод був у тилу, то як туди дісталися німці і навіщо було в тилу подаватися в партизани???. Коротше, марення сивої кобили в місячну ніч!" - зазначає користувач під ніком

YATVIAG

.


Нагадаємо,

в 85 регіонах Росії запустили щорічну пропагандистську акцію "Георгіївська стрічка"

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?