Соцмережі підірвала реакція Лози на вбивство Мотороли
Категорія
Події
Дата публікації

Соцмережі підірвала реакція Лози на вбивство Мотороли

Соцмережі підірвала реакція Лози на вбивство Мотороли
Джерело:  online.ua

Російський співак Юрій Лоза, який останнім часом позиціонує себе як критик, висловився з приводу убивства бойовика ДНР Арсенія Павлова (Мотороли) в Донецьку, чим підірвав соцмережі.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook Лози.
"Написали мені тут зі шпилькою - а як, мовляв, Ви, містер всезнайка, прокоментуєте смерть Арсенія Павлова (Мотороли), а то ж ми самі не знаємо, як до цієї події ставитися? Я думаю, кожна нормальна людина повинна відреагувати однозначно погано на те, що ліфт вибухнув в житловому будинку, а тим, хто заклав вибухівку, було абсолютно наплювати на те, що під час вибуху могла постраждати велика кількість простих людей, в тому числі старих і дітей. Що вбивство людини подібним способом говорить про нездатність здолати його на полі брані в чесному бою. Що діяти подібним чином здатні лише підлі боягузи і покидьки. Ну ось, тепер і ви знаєте, як до цього ставитися", - написав Лоза.
"А в "чесному бою" - це бомбити килимовими бомбардуваннями як Грозний чи Алеппо?", - цілком резонно зазначає в коментарях до запису Лози користувач Кондратенко Сергій.
Sergey Nikolaev: Мені цікаво - Ви читали, як Моторола сам воював? Він весь час знаходився в житлових кварталах і звідти стріляв. Щось я не чув від Вас, що Ви погано реагували на це.
Андрій Любецький: У відкриту це як ФСБ в 90-х?
Таня Грищенко: Будинок, в якому жив ублюдок, був режимним об'єктом, який охоронявся, звідки в ньому люди похилого віку і діти?
Галина Зуєва: Бомбити мирні квартали - це значить не наплювати на простих людей? Може, підкажете, куди поділися господарі квартири, в якій жив Моторола?
Raveh Ne'eman: Для того і підривають в ліфті, щоб усамітнити злочинця. Це вам не дітей в Алеппо вбивати.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше відомий історик Євген Понасенков підірвав росТБ своїм ставленням до Мотороли.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?