Соцмережі підірвала скарга Путіна на брак сну: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Соцмережі підірвала скарга Путіна на брак сну: опубліковано відео

Соцмережі підірвала скарга Путіна на брак сну: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

Президент РФ Володимир Путін поскаржився на хронічне недосипання президенту Білорусі Олександру Лукашенко, при цьому відповідне відео викликало бурхливу реакцію в соцмережах.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter журналіста Дмитра Смирнова.
Зокрема, 8 червня російський президент прибув до Мінська для переговорів зі своїм білоруським колегою. "Як справи?" - запитав у Путіна Лукашенко. "Нормально, тільки сплю мало. Позавчора чотири години, а в цю ніч п'ять", - відповів Путін. "Погано!", - поспівчував у відповідь Лукашенко.
При цьому в соцмережах висміяли недосипання російського президента. "Пора в усипальницю", - написав Дмитро Козак.


"Це старече. Вже скоро до Бога, треба готуватися. Перші ознаки, на обличчі", - прокоментувала Лариса Кучеревська. "Совість не дає заснути", - пише користувач Palych555.



Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі висміяли заяву президента РФ Володимира Путіна, який пообіцяв захищати самостійність і незалежність Росії до кінця свого життя.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?